CUBOT

Един от авторитетните нови брандове в света на смартфоните е CUBOT – произвеждани от новата и бързо развиваща се китайска компания ХуаФуРуи Технолоджи. Създадена през 2012 г. в Шънджън, Южен Китай, компанията вече произвежда повече от 10 милиона устройства месечно във високотехнологичен индустриален парк на площ от 20 000 квадратни метра, в който работят над 300 инженери, 1000 квалифицирани фабрични работници и 20 000 поточни линии.

Дълго време европейският пазар възприемаше китайските телефони като не особено привлекателни на външен вид. Смартфоните CUBOT обаче опровергават категорично това мнение с елегантния си и иновативен дизайн. Мобилните устройства на ХуаФуРуи Технолоджи предлагат функционалност и качество от най-висок клас, но на силно конкурентни цени. Това доведе до динамично и експанзивно развитие на бранда.

Компанията е регистрирана на пазарите в Европа, Русия, Близкия изток и ЮАР, където продажбите и доверието в CUBOT непрекъснато нарастват поради високото качество на мобилните телефони, конкурентните им цени и удобния сервиз, който предлагат. Амбициозната цел на ХуаФуРуи Технолоджи да се превърнат от национален в международен бранд изглежда все по-близка.

Мобилните телефони CUBOT са изборът на хората, които залагат на брандовете на бъдещето и избират елегантност и високо качество на ниски цени.

CUBOT