Доставка

Има ли по-досадно нещо от това да си харесаш телефон, да си го поръчаш и... да го чакаш един месец? Едва ли. Забрави за чакането в Spestestveno.bg! Ние разполагаме на склад при нас в България с устройствата, които продаваме. Времето за доставка може да видите в момента на своята поръчка.


Плащането в Spestestveno.bg може да се извърши чрез:


Наложен платеж - при доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера.


Всяка първа онлайн поръчка, за която е избран начин на плащане „чрез наложен платеж”, се потвърждава от нас по телефона до 24 часа. Доставката се извършва чрез куриери на Еконт Експрес до посочения от клиента адрес или до офис на куриерската фирма. Срокът за доставка е от 1 до 14 работни дни след потвърждаване на поръчката. Дължимата сума се плаща на куриера в момента на получаване на стоката. Направени поръчки в събота и/или неделя се потвърждават най-късно в понеделник. Спестествено.бг ЕООД си запазва правото в случай на забава извън горе упоменатия срок да уведоми клиента своевременно. В случай на такова забавяне, Спестествено.бг не дължи неустойки.


Банков превод – по сметка на „Спестествено.бг” ЕООД


BG30 UNCR 7000 1522 3880 49


При избиране на начин на плащане „банков превод” издаваме проформа фактура и след превеждане на дължимата сума по посочената наша сметка изпращаме пратката на посочения от клиента адрес.


PayPal


„Спестествено.бг” ЕООД приема плащане чрез системата на PayPal само, когато персоналните данни в момента на извършване на заплащането - име и фамилия, е-мейл, адрес за доставка – съвпадат с данните на клиента, който е направил онлайн поръчката в магазин Spestestveno.bg. При неспазване на тези условия си запазваме правото да анулираме онлайн поръчката.


Кредитна/дебитна карта


ePay.bg


ПРИ НАС СПЕСТЯВАШ И ПАРИ

А И СИГУРНОСТТА ТИ Е ГАРАНТИРАНА