Сигурност

Преди Spestestveno.bg да стартира, ние проведохме собствено маркетингово проучване сред вас, нашите бъдещи и настоящи потребители.


Вие ни казахте, че най-важното нещо за вас е сигурността. Ние ви чухме. Затова инвестирахме в един от най-добрите криптиращи софтуери в света - разширения SSL сертификат на глобалния лидер COMODO. Компанията наскоро измести от първото място дългогодишния водач в класацията на най-големите компании за кибер сигурност - Norton Symantec.


С този софтуер се охраняват още сайтовете на НАСА, Програмата за развитие на ООН, XEROX, IBM, HP, правителството на Австралия, университетите на Станфорд, Мичиган, Северозападния в Илинойс и много други. Сертификатът има разширена защита и валидира не само факта, че "Спестествено.бг" ЕООД притежава сайта http://spestestveno.bg, както е при по-евтините решения в сферата на сигурността, но и валидира нашата компания, нейната автентичност, жизнеспособност и сигурност.


Поради това, когато отворите Spestestveno.bg, вие виждате зелена лента и името на нашата компания. Това значи, че COMODO EV SLL гарантира за нас.


Освен това „Спестествено.бг” ЕООД е регистриран администратор на лични данни, съгласно действащото законодателство и се задължава да защитава предоставената от вас информация по време на регистрацията ви в уебсайта Spestestveno.bg.


Личните данни, получени от Spestestveno.bg при регистрацията, ще бъдат използвани единствено и само с цел обслужване на потребителите, включващо приемане и изпълнение на поръчки и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката.


Подадените от вас лични данни са конфиденциални и няма да бъдат предоставяни на трети страни, с изключение на куриерската фирма, която ще обслужи вашата заявка.


Но ние не спряхме до тук! Гарантираме и сигурността ви не само докато пазарувате, но и докато употребявате нашите устройства. Защото "сигурност" значи и сигурност за вашите пари. Всички телефони продавани в Spestestveno.bg имат едногодишна ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ - вижте повече тук. Технически телефоните продавани от нас се обслужват само в оторизиран сервиз!


Има и още! Гарантираме, че след като си купите телефон и ако, поради някаква странна причина, той не ви хареса, вие ще можете да ни го върнете в рамките на 14 дни от покупката и ние ще ви върнем парите! Гарантирано от Spestestveno.bg!


Вашата сигурност е наш приоритет!


СЪЩО ТАКА СЕ ГРИЖИМ И ЗА ВАШИТЕ ПОРТФЕЙЛИ

И ЗА ТОВА ДА ПОЛУЧИТЕ ПРАТКАТА СИ НАВРЕМЕ